Se Incarca...
SKU
2707222
Pachet cadou Nivea MEN Geanta Deep bag este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pachet cadou Nivea MEN Geanta Deep bag

Pachet cadou Nivea MEN Geanta Deep bag - contine: lotiune dupa ras Nivea MEN DEEP 100 ml, gel de dus Nivea MEN DEEP 250 ml, deodorant spray Nivea MEN DEEP 150 ml.
63,99Lei
127,98Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pachetul contine: Nivea MEN DEEP GEL DE DUs. Formula inovatoare cu argila microfina derivata natural absoarbe impuritatile si curata pielea in profunzime, las and o senzatie de prospetime. Formula eficienta, dar in acelasi timp delicata ofera pielii revigorarea de care are nevoie. 250ml. Nivea MEN DEEP ANTIPERSPIRANT SPRAY. Asigura protectie eficienta timp de 48h impotriva transpiratiei, oferind o senzatie de prospetime si un parfum masculin cu note lemnoase. Agitati flaconul inainte de folosire! tineti deodorantul la 15 cm de axila si pulverizati. Lasati produsul sa se usuce complet pe piele. 150ml. Nivea MEN DEEP LOtIUNE DUPA RAS. Formula cu efect antibacterian sustine regenerarea pielii si o protejeaza impotriva iritatiilor dupa barbierit, impiedic and -o totodata sa se usuce. in plus, este imbogatita cu un parfum cu note lemnoase, las and pielea cu un miros puternic masculin dupa utilizare. Mod de utilizare: aplica pe pielea barbierita. Evita contactul cu ochii. 100ml
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare