Se Incarca...
SKU
2716859
Palette Deluxe 11-11 blond ultra titan este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Palette Deluxe 11-11 blond ultra titan

Vopseaua crema in culori intense, cu pigmenti de culoare foarte concentrati, ofera un rezultat de culoare de durata, de pana la 8 saptamani. Stralucire senzationala cu ulei de marula.
19,90Lei 14,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Masca de ingrijire pentru par, cu ulei natural de marula, netezeste supraFata fibrei capilare si ofera parului o stralucire extraordinara. Acoperire 100% a firelor albe. Formula noastra asigura rezultate minunate, fara par alb, de la radacina pana la varfuri. Secretele noastre. Rezultat de culoare de durata. Par radiant pana la 8 saptamani. Stralucire extraordinara. Acoperire 100% a firelor albe. Recomandarea noastra. Recomandam aceasta nuanta pentru parul blond deschis pana la blond inchis. Aceasta nuanta este adecvata pentru par cu fire albe.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare