Se Incarca...
SKU
2441629
Pantene Pro-V Oil Therapy balsam 200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pantene Pro-V Oil Therapy balsam 200 ml

Balsamul Pantene Pro-V Oil Therapy hraneste parul cu nutrienti Pro-V pentru a-l fortifica, de la radacina pana la varf. Balsam pentru imbunatatirea aspectului parului degradat, cu formula cu uleiuri hranitoare care nu incarca parul.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
14,49Lei
72,45Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Balsamul Pantene Pro-V Oil Therapy hraneste parul cu nutrienti Pro-V pentru a-l fortifica, de la radacina pana la varf. Balsamul de par cu ulei hranitor ajuta la repararea suprafetei deteriorate a parului de la radacina pana la varfuri, fara a ingreuna parul, asa cum fac de obicei uleiurile naturale. Nivelul continutului de vitamine este certificat de Swiss Vitamin Institute. Aplicati pe lungimea parului. Clatiti intens. A se folosi, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare