Se Incarca...
SKU
2631617
Pantene Superfood masca pentru par slabit si subtiat 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pantene Superfood masca pentru par slabit si subtiat 300 ml

Masca Pantene Pro-V Superfood cu formula Pro-V pentru tratament intensiv hraneste parul. Pantene Superfood masca pentru par slabit si subtiat 300 ml.
46,50Lei
155,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Masca Pantene Pro-V Superfood cu formula Pro-V pentru tratament intensiv hraneste parul, iar antioxidantii si lipidele va ajuta sa aveti un par mai puternic. Ajuta la transformarea parului deteriorat si slabit intr-un par mai bogat si rezistent de la radacina. Formula amestec Pro-V: ajuta la revigorarea parului si combate instant semnele deteriorarii parului. Anti-oxidanti: Protejeaza parul impotriva radicalilor liberi pentru a preveni ruperea acestuia. Lipide: Hidrateaza, ajutand la mentinerea structurii parului. (rezistenta impotriva actiunii nocive a coafatului, comparativ cu utilizarea samponului fara cotinut de balsam). 
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare