Se Incarca...
SKU
2563264
Party Happy Birthday lumanare pentru tort aniversar cifra 9 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Party Happy Birthday lumanare pentru tort aniversar cifra 9

Decorati tortul la petrecerile aniversare cu lumanari de tort pentru a scoate in evidenta momentul culminant al petrecerii. Lumanarile sunt nelipsite de pe torturile pentru aniversari, fiind o amintire frumoasa in pozele privite peste ani.
2,79Lei 1,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Culoarea vesela si designul creativ garanteaza un efect deosebit, dar cel mai important lucru este atmosfera de poveste pe care o creeaza odata cu sosirea tortului. Atmosfera este sporita de aprinderea lumanarilor, iar rezultatul va fi un spectacol vizual numai bun de imortalizat in fotografii. Lumanarile pentru tort au un design deosebit si sunt prevazute cu un piciorus ce asigura o buna si igienica fixare in blatul tortului. Avertisment: Nu lasati lumanarea aprinsa nesupravegheta. Nu aprindeti lumanarea langa obiecte inflamabile sau care se pot aprinde usor (haine, perdele, par). Nu lasati lumanarea la indemana copiilor sau langa animale. Este fabricata din parafina, nu confine parfumuri. Ventilati camera daca sunteti alergici. Puneti lumanarea in suportul sau (neinclus) pe o suprafata plana, stabila si rezistenta la caldura si fara curenti de aer. La contactul cu alimentele folositi un suport special din plastic sau atasati mici folii din hartie (neinclus). Asigurati-va ca toate picaturile de ceara sa fie eliminate inainte de a servi mancarea. Stingeti si aruncati cu grija resturile de lumanare. Produs in China.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare