Se Incarca...
SKU
1770348
Pix BIC Cristal Grip 1.0 mm diverse culori 4 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pix BIC Cristal Grip 1.0 mm diverse culori 4 bucati

Pixuri cu bila, varf de 1mm pentru o scriere medie si grip din cauciuc; contine: 1 de culoare albastra, 1 de culoare neagra, 1 de culoare rosie si 1 de culoare verde.
14,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest set contine 4 pixuri BIC Cristal Grip cu cerneala neagra, albastra, rosie si verde. Acestea au sectiuni aderente din cauciuc pentru ca mainile dvs. sa stea cu adevarat comod in timpul scrisului. Cerneala curge usor si uniform de la varful mediu tip bila de 1,0 mm, ceea ce face ca scrisul sa fie o placere. Design complet functional, cu un corp hexagonal transparent, astfel incat sa puteti verifica nivelul de cerneala si sa achizitionati un pix nou inainte sa fie prea tarziu.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok