Se Incarca...
SKU
2695042
Playmobil-familie cu masina este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Playmobil-familie cu masina

O noua zi la cresa de la Playmobil. Astazi, tatal isi duce fiica la cresa intr-o masina decapotabila. Soarele straluceste pe cer, asa ca tatal isi duce fiica la cresa intr-o masina decapotabila.
142,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Inainte de a incepe calatoria, tatal ataseaza mai intai scaunul copilului in masina, apoi o aseaza cu grija pe micuta in el. In timpul calatoriei, cei doi au lasat vantul sa le sufle in par si sa se bucure de vremea minunata. Cand ajungi la cresa, iti pui ghiozdanelul in dulapior si pornesti spre o noua zi plina de aventuri distractive. Setul de joc este format din doua figurine Playmobil, o decapotabila cu un scaun pentru copii si o geanta. Figurine: 1 barbat, 1 fata Accesorii: 1 masina decapotabia, 1 scaun pentru copii, 1 geanta de manaCod produs producator: PM70285.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare