Se Incarca...
SKU
2711750
Povestea neamului romanesc V - Mihail Drumes este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Povestea neamului romanesc V - Mihail Drumes

In volumul 5 gasiti povestiri despre: Despot-Voda, Petru Cercel, Ioan Voda cel Viteaz, Ecaterina si Neaga.
38,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atat in Moldova, cat si in Tara Romaneasca, a doua jumatate a secolului al XVI-lea este perioada domniilor efemere, obtinute cu pret tot mai mare si greu de mentinut sub povara razboaielor si a dispozitiei schimbatoare a Portii otomane. Nu era zi lasata de Dumnezeu ca gealatul sa nu taie cate un cap boieresc daca nu chiar mai multe, la cate o rascruce a Bucurestilor si mai ales in piata Sfantului Gheorghe. In jurul lui Voda nu ramasera decat vechii prieteni din Fanar si cativa boieri bastinasi, care ascultau orbeste de dorintele Domnului si nevoile domniei, prea multumiti ca se trezeau in fiecare dimineata cu capul pe umeri. Editura: Cartea Romaneasca. Pagini: 152. ISBN: 9789732333525.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare