Se Incarca...
SKU
2570373
Primola Duo ciocolata lapte crema capsuni 89 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Primola Duo ciocolata lapte crema capsuni 89 g

Ciocolata lapte umpluta cu crema (19%) de capsuni si crema (29%) de frisca.
3,79Lei
42,58Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteZahar, grasimi vegetale (palmier, shea), lapte praf degresat, sirop de glucoza, masa de cacao, unt de cacao, zer praf (din lapte), grasime din lapte, lapte praf integral, pudra de frisca (din lapte) 0.6%, agent de umezire (sorbitol), pudra de capsuni 0.1% (piure concentrat de capsuni, maltodextrina), acidifiant (acid citric), stabilizator (pectine), corector de aciditate (carbonat acid de sodiu), emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina), colorant (antocianine), arome. Ciocolata cu lapte contine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Ciocolata cu lapte contine substanta uscata de cacao minim 28%, substanta uscata din lapte minim 14%. Poate contine urme de arahide, fructe cu coaja lemnoasa, gluten, oua.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2238 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal536 kcal
Grasimi, Lipide31 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati18 g
Glucide, Carbohidrati57 g
Glucide, din care zaharuri56 g
Proteine6.4 g
Sare0.26 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare