Se Incarca...
SKU
2596220
Pro-X Multi Wash detergent universal pentru suprafete exterioare 5 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pro-X Multi Wash detergent universal pentru suprafete exterioare 5 kg

Este un detergent universal, concentrat, pentru spalarea suprafetelor exterioare de tip casa si gradina: fatade, pavele, suprafete din ciment, caramida, piatra, metal, plastic si lemn.
Perioada de garantie
36 luni
74,99Lei 29,00Lei
5,80Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este adecvat si pentru curatarea si ingrijirea automobilelor, ambarcatiunilor, motocicletelor, bicicletelor, remorcilor, rulotelor. Produsul dizolva si emulsioneaza murdaria de origine organica si anorganica, ce permite indepartarea rapida si in totalitate a acesteia, fara a afecta suprafetele. Mod de utilizare: Detergentul diluat se va aplica pe suprafete cu aparate adecvate (lance spumare, vermorel, etc.) cu presiune scazuta. Se lasa sa actioneze 2-4 minute, dupa care se clateste cu jet de apa de inalta presiune (minim 100 bar recomandat). Pentru spalarea in varianta cu perie/burete a caroseriilor auto/moto se recomanda o prespalare cu jet de apa pentru a inlatura murdaria grosiera, abraziva. Se recomanda a se verifica in prealabil compatibilitatea produsului pe suprafete ferite. Nu se recomanda aplicarea directa a detergentului pe suprafete cu temperaturi ridicate, expuse direct la soare puternic. In aceasta situatie, in prealabil, racoriti suprafetele cu apa. Nu Iasati detergentul sa se usuce pe suprafete in timpul procesului de spalare! Depozitare: In recipientul original inchis etans, in spatii ferite de inghet si expunere directa la soare. Precautii: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Specificatie
Perioada de garantie36 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare