Se Incarca...
SKU
2178074
Purcari Sauvignon vin alb sec 13% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Purcari Sauvignon vin alb sec 13% alcool 0.75 l

Vin alb sec, 13% volum alcool, produs la Vinaria Purcari in 2012, Republica Moldova.
34,90Lei
46,53Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Vin cu indicatie geografica - Purcari. Fondat in 1827, Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Amplasat in microzona Purcari, in vecinatatea raului Nistru si a Marii Negre, Chateau-ul este recunoscut prin vinurile sale exceptionale, care au adunat pe parcursul secolelor distinctii de aur si onoruri regale. Chardonnay de Purcari obtinut din struguri recoltati si selectionati manual, verificati prin metoda traditionala. Maturat timp de 12 luni in barrique de stejar francez. Are o culoare galben-pai, stralucitoare. Aroma revigoranta, de citrice, bogata in accente de grapefruit si lime, este completata de nuante de fructe exotice si de discrete nuante florale. gustul proaspat, bine conturat, este fructat si cu o aciditate bine echilibrata.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteContine sulfiti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare