Se Incarca...
SKU
2707956
Real Littles Ghiozdan cu 6 accesorii este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Real Littles Ghiozdan cu 6 accesorii

Rucsacurile Real Littles s-au intors si sunt pline de distractie. Aceste rucsacuri dragute si pline de culoare au acum 6 mini surprize de colectie pe care le puteti gasi.
Perioada de garantie
Fara
67,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Deschideti rucsacul pentru a gasi 6 surprize dragute. Aceste mici rechizite si jucarii au fost facute mini, dar toate functioneaza cu adevarat. Gasiti creioane colorate minuscule, markere dragute, rigle cu micro sclipici, abtibilduri mici, radiere, caiete din folie weeny, pixuri si sticky-notes. In plus, acum ai sansa sa gasesti Mini-breloc editie limitata. Este foarte mic si chiar functioneaza. Exista 6 tipuri Real Littles de colectat in diferite culori, stiluri si finisaje, toate cu fermoare. Fiecare rucsac Micropack are o chinga, astfel incat sa il puteti agata de geanta sau blugi. Colectioneaza-le pe toate. Pachetul contine: 1 x Mini rucsac Real Littles, 6 x Surprize, 2 baterii tip AAA. Cod produs producator: RL25289.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare