Se Incarca...
SKU
2698446
Real Littles Mini ghiozdanel cu 6 surprize este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Real Littles Mini ghiozdanel cu 6 surprize

Rucsacurile Littles Real s-au intors si sunt pline de minisurprize distractive. Aceste rucsacuri dragute si pline de culoare sunt acum umplute cu MINI surprize de colectie reale.
60,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Desfaceti rucsacul pentru a dezvalui 6 surprize dragute de papetarie. Aceste mici rechizite de jucarie au fost facute mini, dar toate functioneaza cu adevarat. In interior gasiti creioane colorate minuscule, markere dragute de bomboane, rigle cu micro-sclipici, autocolante mici, stergatoare de noutate, caiete din folie weeny, pixuri si note lipicioase dulci. In plus, acum ai sansa sa gasesti un Mini-breloc editie limitata. Toate aceste chiar functioneaza. Exista 6 rucsaci Real Littles de colectat in diferite culori, stiluri si finisaje, toate cu fermoar functional. Fiecare rucsac Micropack are un clip, astfel incat sa il puteti agata de geanta sau blugi. Exista peste 55 de surprize de colectionat Colecteaza-le pe toate. Pachetul contine: 1 x Mini-rucsac Littles Real Roz cu Paiete, 6 x mini surprize. Cod produs producator: RL25261.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare