vegetables

Panificatie si cofetarie

Alege din cele mai gustoase tipuri de paine! Painea noastra din fiecare zi

Produse si specialitati de panificatie si prajituri proaspete de la Cofetaria cora. Brutariile magazinelor cora au cea mai variata gama de produse de panificatie din retailul modern. In fiecare zi, se framanta peste 10 tone de aluat, din care se fac peste 130 de tipuri de paine si specialitati de panificatie

 

Selectia materiilor prime pentru produsele de panificatie este foarte importanta, lucrandu-se cu faina de foarte buna calitate, iar in cazul baghetelor frantuzesti, faina vine chiar din Franta. Desi suntem in era tehnologiei, o buna parte din procesul de fabricatie este manual.

 

 

Produsele de la brutarie sunt realizate dupa retete proprii cora, iar cei peste 100 de brutari cora sunt specializati in brutarie si participa periodic la cursuri de specialitate. De ce sunt aceste specialitati de panificatie de la cora atat de bune? Raspunsul Magdei Vasile, formator la brutarie, este ca se respecta retetele si se coc cantitati mici de paine asa incat aceasta sa fie in permanenta proaspata si apetisanta.

 

 

Semintele poarta in ele viata! Cu asta se ocupa in mod normal. Cand le poftim in meniul zilnic, micutele isi schimba putin rolul. In sensul ca ne ofera noua o viata mai sanatoasa. Si pentru fiecare aduce alte beneficii noi am decs sa adaugam in paine 8 tipuri de seminte.Nu de alta dar mai multe nu incapeau. Brutarii de la cora aduc la masa un ingredient deloc secret, ba chiar celebru printe stramosii nostri. Maiaua lichida de ovaz este cea care leaga totul si-i da valoare. Aici sunt hidratate feluritele seminte: floarea soarelui,in, chia, quinoa, canepa, mei, susan si mac. Bucura-te pur si simplu de explozia de gusturi din fiecare felie.