Se Incarca...
SKU
2599767
Reregalo Cos Ciclamino 1.276 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Reregalo Cos Ciclamino 1.276 kg

Cos cadou.
202,90Lei
231,62Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cosul contine: Cutie cu manere din lemn natural si decor roz Hello Spring. 1 Colomba clasica in cutie Bauli. 1 baton de ciocolata alba Baratti and Milano cu extract natural de trandafir. 1 Del Conte FINE ciocolata cu lapte ou de Paste. 1 punga de bezele. 1 punga cu oua umplute cu crema de alune Vergani. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de sursele de lumina.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente1, Colomba clasica in cutie Bauli 500 g, BAULI S.P.A., Ingrediente: faina de GRAU Tip 0, zahar, coaja de portocala confiata (17,1%) (coaja de portocala, sirop de glucoza-fructoza, zahar), OUA proaspete, UNT, drojdie naturala (GRAU), zahar tos (5,8%), MIGDALE (2,9%), emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, ulei de floarea soarelui, faina de orez, pulbere din ALBUS DE OU, sare, lapte praf degresat, arome. Poate contine alte NUCI si SOIA. 1, Del Conte ou de Paste cu CIOCOLATA CU LAPTE 150 g, DEL CONTE SRL, Ingrediente: zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, emulgator: lecitina de SOIA, aroma naturala de vanilie. Minim 31% cacao. Poate contine CEREALE care contin gluten si nuci. 1, Punga de bezea 60 g, DOLCIARIA GADESCHI S.P.A., Ingrediente: zahar, amidon din GRAU, ALBUS de OUA, arome. Poate contine urme de nuci (migdale si alune). 1, Punga de OUA umplute cu crema de alune Vergani 91 g - SECUNDO VERGANI SPA, Ingrediente: UMPLUTURA (56%): zahar, grasimi vegetale in proportii variabile (palmier, miez de palmier), ALUNE (5%), zer praf, praf de cacao degresat, LAPTE praf degresat, LACTOZA, emulgator: lecitina SOIA, arome CIOCOLATA CU LAPTE (44%): zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulgator: lecitina de SOIA, aroma naturala de vanilie. Cacao 30% min. Poate contine urme de alte nuci, arahide si CEREALE (GLUTEN).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare