Se Incarca...
SKU
2530013
Schmitter Emailul tava ceramica 35 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Schmitter Emailul tava ceramica 35 cm

Obtinerea celor mai gustoase preparate la cuptor este, acum, mai usoara ca niciodata. Cu ajutorul celui mai eficient model de tava Schmitter din ceramica, poti obtine mancaruri delicioase in timp record.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
88,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsa din aluminiu, tava este usor de manevrat si de utilizat atunci cand vrei sa gatesti la cuptor. Desi materialul principal este aluminiul, tava Schmitter din ceramica beneficiaza de interior ceramic in 3 straturi. Acest detaliu face cu adevarat diferenta, deoarece triplul strat de ceramica garanteaza o gatire in profunzime a alimentelor tale preferate. Tava are dimensiuni generoase, care iti permit sa gatesti fripturi delicioase, cartofi la cuptor sau orice alt fel de mancare preferi. Instructiuni de intretinere: Spalati tigaia inainte de prima utilizare. Evitati folosirea obiectelor ascutite ce pot zgaria suprafata produsului. Sunt recomandate utilizarea ustensilelor din lemn, plastic sau cauciuc. Evitati taierea direct in interiorul produsului. Se curata usor prin spalare in apa calda cu detergent lichid. Produs in China.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare