Se Incarca...
SKU
2698742
Seful - Vi Keeland este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Seful - Vi Keeland

Cand l-am intalnit prima oara pe Chase Parker, nu mi-a facut o impresie buna. Ma ascundeam in toaleta unui restaurant, lasandu-i un mesaj disperat pe telefon prietenei mele, in care o rugam sa ma salveze de la o intalnire dezastruoasa.
42,56Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Chase m-a auzit si mi-a zis ca sunt o nemernica. Asa ca i-am zis sa-si miste fizicul din fata mea - fizicul lui superb, bine facut si plin de infatuare - si m-am dus la masa mea. Cand a trecut pe langa mine, mi-a zambit compatimitor si s-a dus la partenera lui. Insa in clipa in care strainul acela fermecator a aparut la masa mea, insotit de blonda lui sexy, am crezut ca intru in pamant. Produs publicat de Trei in 2021. Tip coperta: necartonata. Format: 200 x 130. Numar pagini: 368. ISBN: 978-606-400-955-5.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare