Si electrocasnice noi, si-un voucher cadou de la noi! 

Vrei sa scapi de masina veche de spalat rufe? Participa la programul cora Buy Back ce se va desfasura in perioada 31.10 - 27.11.2018 si te ajutam noi!

Ce trebuie tu sa faci?

Aduci produsul vechi la cora:

1. Vii la cora si alegi masina de spalat* participanta in program

2. Platesti produsul la casa de marcat

3. Vii la Serviciul Clienti cu bonul fiscal in original (denumit si bon de cumparaturi) si Procesul Verbal (denumit si bon corser) emise in magazin impreuna cu masina de spalat veche

4. Primesti pe loc un voucher de 100 lei cu care poti cumpara aparate electrocasnice mari, mici sau de ingrijire personala.

Sau ridicam noi produsul vechi de acasa de la tine:

1. Vii la cora si alegi masina de spalat* participanta in program

2. Platesti produsul la casa de marcat si soliciti livrarea la domiciliu

 

3. Predai livratorului cora masina de spalat veche in momentul livrarii produsului nou si semnezi Procesul Verbal (denumit si bon corser)

4. Cu Procesul Verbal (denumit si bon corser) primit la livrare, vii la Serviciul Clienti si primesti un voucher de 100 lei cu care poti cumpara aparate electrocasnice mari, mici sau de ingrijire personala.

Programul se aplica pentru masini spalat rufe automate si/sau masini spalat rufe semiautomate vechi si complete. Mai exact, masinile de spalat complete reprezinta acele masini care contin carcasa, motorul si cuva.  

*Masina de spalat participanta in program este Beko WKY71233LSYB2, 15 programe.
 
Specificatii tehnice si detalii functii masina de spalat Beko WKY71233LSYB2