Credit avantajos Cetelem

Vino la cora si cere cardul tau de credit Cetelem!

Cetelem iti ofera servicii complete de finantare in cora! Poti obtine pe loc finantare in rate fixe si poti pleca acasa cu produsele dorite. Vino la biroul de credit Cetelem de la Punctul de Beneficii si un consultant Cetelem te va ajuta sa alegi creditul care ti se potriveste, in cele mai avantajoase conditii financiare! In plus, primesti cardul de credit Cetelem MasterCard in lei, care iti ofera acces permanent la linia de credit aprobata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Actul de identitate in original;
  • Fara adeverinta de venit*.

*BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti poate solicita, in vederea analizarii oportunitatii acordarii creditului, orice alte informatii sau documente suplimentare. 

 

 

Mai multe detalii la biroul de Credit din magazin sau accesand website-ul www.cetelem.ro

Informatii despre promotiile noastre gasiti pe pagina dedicata Promotiei cora Cetelem

 


Exemplu de calcul produs standard

Pentru o linie de credit cu card de credit atasat acordata pe o perioada de 5 ani si in valoare de 8.000 lei, trasa imediat si in intregime, ce va fi rambursata in 60 rate egale pe o durata de 60 luni, rata lunara fixa este 252,26 lei, dobanda variabila aplicabila la sold este 27,62%, comisionul de administrare este 5 lei pe luna, DAE 32,73%, valoare totala platibila 15,135.35 lei. Linia de credit cu card de credit atasat este oferita de BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti (str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucuresti, J40/20815/2017, CUI 38627806). Oferta valabila pana la 31.12.2018.

 

Valabil pentru venituri provenite din salarii si pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri datorate indisponibilitatii sursei interogate (ANAF).