Credit avantajos Cetelem

Vino la cora si cere cardul tau de credit Cetelem!

Cetelem iti ofera servicii complete de finantare in cora! Poti obtine pe loc finantare in rate fixe si poti pleca acasa cu produsele dorite. Vino la biroul de credit Cetelem de la Punctul de Beneficii si un consultant Cetelem te va ajuta sa alegi creditul care ti se potriveste, in cele mai avantajoase conditii financiare! In plus, primesti cardul de credit Cetelem MasterCard in lei, care iti ofera acces permanent la linia de credit aprobata.

 

 

 

  • Actul de identitate in original;
  • Fara adeverinta de venit*.

*Cetelem IFN SA poate solicita, in vederea analizarii oportunitatii acordarii creditului, orice alte informaĊ£ii sau documente suplimentare. Valabil pentru venituri provenite din salarii si pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

 

 

Mai multe detalii la biroul de Credit din magazin sau accesand website-ul www.cetelem.ro

Informatii despre promotiile noastre gasiti pe pagina dedicata Promotiei cora Cetelem

 


Exemplu de calcul produs standard

Pentru o linie de credit cu card de credit atasat acordata pe o perioada de 5 ani si in valoare de 8.000 lei, trasa imediat si in intregime, ce va fi rambursata in 60 rate egale pe o durata de 60 luni, rata lunara fixa este 243,06 lei, dobanda variabila aplicabila la sold este 25,69%, comisionul de administrare este 5 lei pe luna, DAE 30,28%, valoare totala platibila 14.583,47 lei. Linia de credit cu card de credit atasat este oferita de Cetelem IFN SA, str.Clucerului nr.78-80, sector 1, Bucuresti, J40/13611/2002, CUI 15104905.