vegetables

Aplicatia cora Romania

Instaleaza acum aplicatia cora, asistentul tau virtual la cumparaturi!

 

Cu noua aplicatie, cora Romania isi doreste sa fie si mai aproape de clientii sai, sa inteleaga si mai mult interesele si preferintele acestora in materie de shopping. Prin acest tool de asistenta, cora Romania transforma cumparaturile offline in experiente placute, completate cu succes de promotii pe care utilizatorii le pot primi chiar in timp ce folosesc aplicatia in magazin. Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play si App Store.

 

Iata cum o poti folosi si ce avantaje iti aduce:
 
 
Ataseaza cardul tau de fidelitate contului cu care te inregistrezi sau solicita pe loc un card cora nou. Astfel, ai acces oricand la beneficiile tale (HiperPuncte, Tichete si cupoane). In plus, la casa de marcat poti scana direct din telefon cardul de fidelitate si tichetele valabile.
 
Ai deja cont pe cora.ro? Foloseste-l si in aplicatie pentru cumparaturile in magazin!
 
Creeaza-ti propria lista de cumparaturi si odata ajuns in magazin, vezi in timp real pretul fiecarui produs si un total estimativ al cosului tau. Aplicatia cora Romania iti va organiza lista pe categorii de produse, ca sa-ti fie mai usor la cumparaturi.
 
Scanezi acasa produsele care sunt pe terminate si le adaugi imediat in lista de cumparaturi.
 
• Pe masura ce ai pus in cos produsele aflate in lista ta virtuala de cumparaturi, le poti bifa, iar lista ti se va actualiza in mod automat.
 
• Daca nu stii exact unde se afla in magazin un produs din lista ta de cumparaturi, poti consulta harta magazinului, direct din aplicatie, pentru a-l localiza rapid. 
 
• Imediat ce ai intrat in hipermarketul tau cora, primesti o notificare despre cele mai avantajoase oferte pentru tine, deci fii pe faza!
 
Ai cele mai noi promotii din cataloage, oricand la indemana ta. Afla primul ce reduceri ti-am pregatit!
 
Ai acces rapid la adresa, e-mailul, telefonul si programul hipermarketurilor cora.
 
 
Instaleaza acum aplicatia cora de aici si bucura-te de asistentul tau virtual la cumparaturi! Iti organizezi eficient cumparaturile si castigi timp!