vegetables

PayPoint

Scapa de grija facturilor cu PayPoint

Serviciile PayPoint Romania sunt disponibile in magazinele cora, asa ca puteti efectua o gama extinsa de plati intr-un mod simplu, sigur si rapid. V-ati saturat sa stati la cozi interminabile pentru a plati factura la gaze, lumina, telefonie, televiziune sau rate bancare, pentru a va reincarca telefonul mobil sau a efectua alte plati in numerar? PayPoint va ofera o solutie comoda pentru a evita aglomeratia de la ghiseu: plata facturilor, reincarcarea cartelelor pentru telefonul mobil si nu numai, in magazinele din apropierea locuintei, in timp ce va faceti cumparaturile zilnice. Un serviciu autorizat, simplu, rapid, fara costuri suplimentare, in magazine cu program de lucru prelungit.

 

 

Ce beneficii imi ofera PayPoint?

Beneficiile sunt numeroase: siguranta platii, posibilitatea achitarii mai multor facturi intr-un singur loc, comisionul zero, flexibilitatea sporita datorita programului de lucru prelungit, apropierea punctului de plata. In plus, odata cu efectuarea platilor in numerar, va puteti face si cumparaturile zilnice. Satisfactie a consumatorilor PayPoint se datoreaza tuturor acestor beneficii generate de serviciile noastre. Astfel, PayPoint raspunde cu succes nevoilor dumneavoastra de reducere a timpului alocat platii facturilor, de siguranta, incredere si comoditate.

 

Cum pot plati prin sistemul PayPoint?

Toate platile efectuate in punctele de plata PayPoint sunt sigure, rapide, simple, fara a solicita vreun efort din partea dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati intr-unul din magazinele cu insemnele galbene PayPoint si sa comunicati vânzatorului ce serviciu doriti sa efectuati (plati facturi, rate, reincarcare electronica, transfer de bani etc). Vânzatorul se va ocupa de realizarea tranzactiei cu ajutorul terminalului PayPoint, de incasarea in numerar a banilor si de emiterea chitantelor de confirmare a platii sau a e-voucherului, ce contin toate detaliile tranzactiei.

 

 

Ce pot plati prin sistemul PayPoint?

PayPoint are contracte incheiate cu o gama larga de furnizori si operatori din domenii variate. Fie ca doriti sa platiti o factura sau o rata, sa va reincarcati creditul pentru telefonul mobil, sa trimiteti sau sa primiti bani, PayPoint va ofera cea mai practica modalitate pentru a intreprinde aceste activitati. In prezent, prin PayPoint se incaseaza plati pentru domeniile:

- Gaz

- Electricitate

- Apa

- Telefonie fixa si mobila

- Cablu TV

- Servicii internet

- Banci si companii financiare

- Transfer de bani

- Plati in numerar pentru servicii online

- Cosmetica

- Rovinieta

- Bilete de avion

- Servicii de securitate

 

Mai multe detalii poti afla pe www.paypoint.ro