Se Incarca...

Serviciile PayPoint Romania sunt disponibile in magazinele cora, asa ca puteti efectua o gama extinsa de plati intr-un mod simplu, sigur si rapid. 

V-ati saturat sa stati la cozi interminabile pentru a plati factura la gaze, lumina, telefonie, televiziune sau rate bancare, pentru a va reincarca telefonul mobil sau a efectua alte plati in numerar? 

PayPoint va ofera o solutie comoda pentru a evita aglomeratia de la ghiseu: plata facturilor, reincarcarea cartelelor pentru telefonul mobil si nu numai, in magazinele din apropierea locuintei, in timp ce va faceti cumparaturile zilnice. Un serviciu autorizat, simplu, rapid, fara costuri suplimentare, in magazine cu program de lucru prelungit.

Ce pot plati prin sistemul PayPoint?

 

PayPoint are contracte incheiate cu o gama larga de furnizori si operatori din domenii variate. Fie ca doriti sa platiti o factura sau o rata, sa va reincarcati creditul pentru telefonul mobil, sa trimiteti sau sa primiti bani, PayPoint va ofera cea mai practica modalitate pentru a intreprinde aceste activitati. In prezent, prin PayPoint se incaseaza plati pentru domeniile:

- Gaz

- Electricitate

- Apa

- Telefonie fixa si mobila

- Cablu TV

- Servicii internet

- Banci si companii financiare

- Transfer de bani

- Plati in numerar pentru servicii online

- Cosmetica

- Rovinieta

- Bilete de avion

- Servicii de securitate

 

Mai multe detalii poti afla pe www.paypoint.ro


Transport gratuit produse mari


Daca ati venit la cora pentru a cumpara obiecte voluminoase, cora va poate ajuta cu transportul.


Asiguram transport gratuit pentru piese de mobilier masive, electronice sau electrocasnice mari in limita a 30 km (pentru cumparaturi in valoare de peste 300 de lei).

 


CEWE fotocarte 

Mai poti crea:

- fotografii

- calendare

- decoratiuni de perete

- cadouri personalizate

- felicitari 

 

CEWE este liderul european in domeniul serviciilor fotografice, cu peste 7 milioane de CEWE FOTOCARTI realizate in anul 2014.

 

Serviciul de incarcare telefon la cumparaturi

Mergi la Punctul de Beneficii cu cardul de Fidelitate cora, competezi un formular de imprumut gratuit si primesti o baterie externa pentru reincarcarea telefonului. Bateria se returneaza la finalul cumparaturilor, atunci cand si cosul, si bateria mobilului tau sunt pline!

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok