Se Incarca...
SKU
2706810
Set cadou Fa Men Gel de dus Fa Men Polar 400ml + Anti-perspirant Fa Men Invisible Power 150ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set cadou Fa Men Gel de dus Fa Men Polar 400ml + Anti-perspirant Fa Men Invisible Power 150ml

Indrazneste sa explorezi cu Fa. Revigoreaza-ti corpul si mintea si lasa-ti simturile sa exploreze intr-o calatorie plina de aventura.
22,49Lei
149,93Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pachetul contine gel de dus 400ml si deodorant spray anti-perspirant 150ml. Descopera gelul de dus 3 in 1 pentru corp, par si fata Fa Men Polar cu parfum de eucalipt si note lemnoase. Efect racoritor si anti-uscare a pielii. 94% ingrediente de origine naturala (incluzand apa). Vegan, fara ingrediente de origine animala. Anti-perspirant Fa Men Invisible Power cu parfum proaspat si racoritor. Tehnologie anti-pete si protectie impotriva umezelii si a mirosurilor neplacute pana la 72h. Fara alcool. Vegan, fara ingrediente de origine animala. Agitati bine inainte de utilizare. Tineti tubul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta minima de 15 cm de zona axiala.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare