Se Incarca...
SKU
2588687
Set Readers 9 caiet de lucru Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set Readers 9 caiet de lucru Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain

Caietele de lucru Compas Classic Readers le ofera utilizatorilor incepatori si intermediari care doresc sa invete limba engleza, materiale ce vin in completarea seriei Compas Classic Readers.
24,99Lei 12,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fiecare caiet de lucru include o introducere, cu scopul de a-i oferi cititorului informatii despre autor si opera adaptata. De asemenea, caietele de lucru mai contin si teme de discutie premergatoare lecturii, activitati pentru exersarea vocabularului si capacitati de intelegere pentru fiecare capitol al cartii, o foaie de activitati post lectura si un model de jurnal de lectura ce trebuie completat de catre utilizator. Produs publicat de Compass Publishing in 2017. Tip coperta: brosata. Format: 260 x 190 mm. ISBN: 978-606-885-639-1.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare