Se Incarca...
SKU
2494077
Skinlite masca tratament anti aging pentru ten cu extract de melc 18 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Skinlite masca tratament anti aging pentru ten cu extract de melc 18 g

Tratament anti-aging. ce ajuta la imbunatatirea aspectului tenului. Produsul contine o fiola cu tratament regenerant si o masca cu esenta de melc hidratanta si care reface elasticitatea. Tenul va arata mai proaspat, mai curat si mai tanar.
9,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire: Curatati fata. Deschideti pliculetul de deasupra de-a lungul liniei punctate si scoateti fiola. Aplicati pe fata. Deschideti plicul cu masca cu extract de melc, despaturiti-o si aplicati-o pe fata. Lasati sa actioneze 15-20 de minute, apoi curatati-o usor, tragand de capete. Masati usor esentele ramase pe fata. Precautii: Evitati aplicarea pe pete, cosuri, piele iritata sau arsa de soare. Evitati sa folositi pe piele sensibila la mastile tip Peel-Off. Stopati folosirea daca pielea devine rosie, umflata sau iritata in timpul si dupa aplicare. Daca apar iritatii ale pielii/ochilor, stopati definitiv folosirea mastii. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa calda. Daca in timpul utilizarii apar iritatii, spalati fata cu apa. Doar pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A se folosi, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare