Se Incarca...
SKU
2398426
Spray negru pentru piele intoarsa si nubuc Kiwi 200ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Spray negru pentru piele intoarsa si nubuc Kiwi 200ml

Spray negru Kiwi reinnoieste culoarea si ingrijeste. Formula speciala pastreaza moliciunea si reinnoieste culoarea incaltamintei si a accesoriilor din piele intoarsa si nubuc.
26,19Lei 17,00Lei
85,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentionari: Pentru rezistenta culorii testati inainte de utilizare pe o zona mica: nu este potrivit pentru piele lacuita, materiale plastice sau elastice. Articolele mari ar trebui pulverizate in spatii deschise. R12 Extrem de inflamabil. R36 Iritant pentrui ochi. R52/53 Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. R66 Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. R67 Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta si ameteala. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei - Fumatul interzis! S23 A nu se inspira aerosoli. S26 In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati merdicul. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. S61 A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/fisa de securitate. Atentie, folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50°. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizatipe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Extrem de inflamabil.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare