Se Incarca...
SKU
2680743
Starbucks Veranda Blend cafea prajita si macinata prajire usoara punga 200 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Starbucks Veranda Blend cafea prajita si macinata prajire usoara punga 200 g

Delicate si catifelate, sortimentele Starbucks cu prajire usoara dezvaluie o incantare delicata a simturilor si ofera o cafea potrivita si aromata, cu note de prajire usoara. Bucura-te de gustul minunat al cafelei Starbucks la tine acasa.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
33,90Lei
169,50Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In America Latina, plantatiile de cafea sunt adesea conduse de familii ale caror resedinte se regasesc tocmai in apropierea acestora. Am savurat cafea zeci de ani alaturi de acesti fermieri, stand pe verandele lor, contempland frumusetea luxurianta a arborilor de cafea ce se intindeau in zare. De cele mai multe ori, era o cafea usor prajita, ca aceasta: dulce si aromata, de o delicatete irezistibila. Instructiuni de utilizare: Folositi apa filtrata. Metoda de preparare recomandata: 10 g cafea + 180 ml apa = 1 ceasca. A se pastra la loc curat, uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCafea prajita si macinata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare