Dragi clienti,
Ne-am alaturat echipei Carrefour, astfel ca, din 17 aprilie 2024, nu veti mai putea lansa comenzi pe platforma www.cora.ro. De asemenea, conturile cora.ro vor fi dezactivate, ceea ce va insemna ca nu vor mai putea fi utilizate.

De acum inainte, veti avea parte de experiente la cumparaturi in magazinele Carrefour sau pe carrefour.ro si veti beneficia de toate avantajele programului Act for Good, din aplicatia Carrefour.

Totodata, va invitam sa descoperiti campaniile partenerilor nostri, folosind aplicatiile de express delivery: Bringo, tazz by e-MAG, Glovo si FAN Delivery. In cazul in care aveti intrebari sau orice nelamuriri, suntem disponibili la adresa clienti@carrefour.com sau ne puteti contacta in Call-Center, la numarul de telefon 0800-6721-21, apelabil gratuit 08:00 - 21:00 (Luni - Vineri), 09:00 - 18:00 (Sambata - Duminica si sarbatori legale).

Va asiguram ca respectam in continuare angajamentul nostru fata de protectia datelor personale si conformitatea cu legislatia aplicabila, inclusiv GDPR (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Va multumim pentru intelegere si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani!
Cu toata aprecierea noastra,
Echipa cora.ro
Multumim pt suport!
Documente