Se Incarca...
SKU
2445616
Syoss Color oleo 8-05 blond bej 115ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Syoss Color oleo 8-05 blond bej 115ml

Descoperiti noul Syoss oleo intense colorare permanenta pe baza de ulei fara amoniac pentru ingrijire suprema. Formula fara amoniac si colorare permanenta pe baza de ulei este delicata cu parul tau cu o acoperire de 100% a firelor albe.
Evaluare:
20% of 100
(1.0)
29,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Uleiurile hranitoare din formula infuzeaza pigmentii de culoare in profunzimea fibrei firului de par pentru o culoare bogata si de lunga durata. Balsamul include uleiul de argan hranitor obtinut prin comert echitabil, cunoscut pentru senzatia de par moale, matasos si plin de stralucire. Ingrijire suprema: colorare permanenta cu formula pe baza de ulei pentru par stralucitor, neted si sanatos. Fara amoniac: colorare fara amoniac. Culoare bogata si de lunga durata: uleiurile hranitoare din formula infuzeaza profund pigmentii de culoare in fibra firului de par pentru o culoare bogata si de lunga durata. Par puternic si sanatos: balsamul cu ingrijire intensa include ulei de argan din surse sustenabile, despre care se stie ca lasa parul moale, matasos si plin de stralucire. Cu acoperire 100% a firelor albe.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare