Se Incarca...
SKU
2705731
Syoss Tratament Masca moisture 500ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Syoss Tratament Masca moisture 500ml

Masca de par Syoss intensive pentru par uscat si lipsit de vitalitate. Formula hidrateaza si ofera parului un efect impotriva uscarii de pana la 48h asigurand hidratare si stralucire optima parului.
34,99Lei 21,99Lei
43,98Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Formulele noastre concentrate sunt create de experti si inspirate de principiile japoneze de ingrijire si frumusete. Ingredientele naturale de inspiratie asiatica sunt combinate cu de 5 ori mai multi aminoacizi, componentele naturale ale fibrei capilare, pentru a asigura performante optime, lasand un par puternic si cu aspect sanatos. Formula concentrata: formula imbogatita cu de 5 ori mai multi aminoacizi. Masca universala: 1 pre samponare, 2 balsam, 3 masca, 4 masca pentru noapte. Formula de crestere a hidratarii: pentru par uscat si lipsit de vitalitate. Efect anti-uscare: confera parului efect anti-uscare de pana la 48h. Luciu: asigura hidratare eficienta si stralucire firului de par.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare