Se Incarca...
SKU
2654928
Taci si treci la treaba - Brian Tracy este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Taci si treci la treaba - Brian Tracy

Muncesti mult si faci tot ce poti ca sa obtii ce-ti doresti, dar nu reusesti? Brian Tracy iti arata ca primul pas spre succes consta in stabilirea unor scopuri clare pe care sa le urmaresti cu perseverenta, pana cand reusesti sa le atingi.
38,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu este simplu, insa vei vedea ca, insusindu-ti abilitatile potrivite, drumul tau spre succes va fi plin de experiente nemaipomenite, iar la capatul lui te va astepta cu siguranta o reusita. Vei gasi in carte sfaturi si informatii prezentate succint si cat se poate de pragmatic. Viziunea autorului asupra succesului iti va deschide ochii si te va face atent la lucruri pe care inainte le ignorai sau pe care pur si simplu nu le luai in seama, din lipsa de timp. Indrazneste sa ai scopuri marete si nu te lasa pana cand nu le atingi! Produs publicat in 2019 de Curtea Veche. Tip coperta: brosata. Format: 200 x 130. Numar pagini: 80. ISBN: 978-606-440-327-8.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare