Se Incarca...
SKU
2706283
Tefal Family Day tigaie 24 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tefal Family Day tigaie 24 cm

Bucura-te de sesiuni de gatit mai usoare ca niciodata datorita tigaii Tefal Family Day. invelisul sau antiaderent, atat la interior, cat si la exterior, ofera o curatare usoara si rezultate perfecte fara efort.
49,99Lei 35,43Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Tehnologiile inovative aduc un plus de confort in utilizare, pentru ca tu sa poti gati retetele tale favorite pentru cei dragi in fiecare zi. Cu tigaia Tefal Family Day, ia-ti la revedere de la curatatul dificil, ingrediente lipite de tigaie si ne gretate excesiva a vasului de gatit. invelisul antiaderent rezista cu pana la de 2 ori mai mult comparativ cu invelusul Titanium Standard, oferind in acelasi timp o curatare usoara. Baza inovativa Tefal Thermo-Fusion ofera o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire, in timp ce indicatorul de temperatura Thermo-Signal garanteaza rezultate perfecte de fiecare data. Este usor de curatat. Nu folositi ustensile metalice. Nu se poate curata in masina de spalat vase. A se spala inainte de prima utilizare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare