Se Incarca...
SKU
2684553
Tefal Simply Clean cratita cu invelis antiaderent titan 20 cm 2.8 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tefal Simply Clean cratita cu invelis antiaderent titan 20 cm 2.8 l

Cratita Tefal Simply Clean ofera rezultate perfecte fara efort. Aceasta dispune de un invelis antiaderent atat la interior, cat si la exterior, ce impreuna cu protectia de la nivelul manerului, ofera o curatare usoara de fiecare data.
Perioada de garantie
Fara
146,49Lei 122,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

invelisul din titan este foarte rezistent la zgarieturi, in timp ce baza ofera o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata a vasului pentru preparate perfect gatite. Fie ca vei gati in fiecare zi pentru membrii familiei, sau pentru mesele din weekend alaturi de invitati, forma suficient de adanca iti va permite sa prepari o cantitate suficienta pentru toata lumea cu un minim de efort. Cratita Tefal Simply Clean a fost proiecatata special pentru a-ti face ziua mai usoara, cu un invelis antiaderent ce garanteaza o alunecare perfecta si curatare usoara. Produs in Franta.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare