Se Incarca...
SKU
2011396
Titania spray deodorant pentru pantofi 200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Titania spray deodorant pentru pantofi 200 ml

Deodorantul pentru pantofi Titania asigura neutralizarea eficienta si rapida a mirosurilor neplacute, potrivit pentru toate tipurile de incaltaminte. Inainte de utilizare, agitati si pulverizati in interiorul pantofului.
26,50Lei
132,50Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Agitati inainte de folosire si pulverizati pe interiorul incaltamintei inainte si dupa purtare. Produs sub presiune. A nu se expune la soare sau la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius. A nu se pulveriza pe flacari sau in apropierea surselor inflamabile. A nu se arunca produsul decat dupa golirea completa. A nu se lasa in apropierea surselor inflamabile. A nu se fuma in apropierea produsului. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Germania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare