Se Incarca...
SKU
2625061
Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes

Nell are douazeci si sase de ani si nu a fost niciodata la Paris. De fapt, nu a fost plecata niciodata intr-un weekend romantic, niciunde. Sa calatoreasca in strainatate nu e ceva ce ar face in mod obisnuit.
39,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dar cand iubitul ei nu apare pentru minivacanta planuita, Nell are ocazia sa le dovedeasca tuturor, inclusiv siesi, ca viata poate oferi intotdeauna surprize. Singura in Paris, Nell isi descopera o latura pe care nu si-o cunostea: aceea de fiinta independenta si indrazneata. Ar putea deveni acest weekend cel mai aventuros din viata ei? Amuzanta, fermecatoare si irezistibila, Un bilet pentru Paris este o carte care nu-i va dezamagi pe fanii lui Jojo Moyes. Produs publicat in 2018 de Litera. Data aparitiei: octombrie 2018. Format: 200 x 137. Tip coperta: brosata. Numar pagini: 272. ISBN: 978-606-333-070-4.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare