Se Incarca...
SKU
2669923
Unde padurea intalneste stelele - Glendy Vanderah este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Unde padurea intalneste stelele - Glendy Vanderah

Un debut uimitor, despre un copil misterios care ii invata pe adulti cum sa iubeasca. Bestseller Amazon Charts, Wallstreet Journal si Washinton Post.
28,00Lei 14,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa ce si-a pierdut mama, dar a castigat propria lupta cu cancerul, Joanna Teale isi reia proiectul de cercetare pentru licenta si studiaza pasarile din zona rurala a statului Illinois. Rutina ei solitara este data peste cap cand ii apare in prag o fetita misterioasa, plina de vanatai si desculta. Fetita spune ca o cheama Ursa si vine dintr-o galaxie indepartata ca sa gaseasca pe Pamant, cinci miracole. Jo o lasa sa stea cu ea si incearca sa rezolve misterul cu ajutorul vecinului ei, Gabe. Dar, pe masura ce trece timpul, are tot mai multe intrebari. Desi intre cei trei se formeaza o legatura incredibil de puternica, stiu cu totii ca in curand trebuie sa ia niste decizii complicate. Desi romanul pare sa inceapa ca un fantasy, devine pe parcurs o adevarata drama domestica presarata cu elemente de thriller care, impreuna, ofera o lectura placuta. - Booklist. Povestea minunat de omeneasca scrisa de Vanderah ne aduce aminte ca uneori trebuie sa privim spre stele, peste varful copacilor, ca sa lasam lumina sa ne patrunda in viata. - New York Journal of Books. Cu o intriga inteligenta si evoluand Intr-un crescendo intens in ultimele capitole, Unde padurea intalneste stelele este un debut minunat si de neuitat. - Julianne MacLean, autoare de bestselleruri USA Today. Unde padurea intalneste stelele prezinta o perspectiva incantatoare, surprinzatoare si patrunzatoare asupra modului in care se formeaza relatiile puternice atat cele pe care ni le alegem, cat si cele care par sa ne aleaga ele pe noi. - Rebecca Kauffman, scriitoare.Inainte sa Inceapa sa scrie, Glendy Vanderah a lucrat ca ornitolog specializat in protejarea speciilor de pasari pe cale de disparitie din statul american Illinois si ca redactor la o revista stiintifica. Nascuta in Chicago, acum locuieste intr-o zona rurala din Florida, impreuna cu sotul ei (ornitolog), cei trei copii si cat de multe pasari, fluturi si flori reuseste sa atraga in micul refugiu pentru viata salbatica pe care l-au creat. Unde padurea intalneste stelele este romanul ei de debut. Numar de pagini: 400. Limba originala: engleza. Traducere de: Ioana Nutulescu. Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracoperta. Anul aparitiei: 2020. ISBN: 9786064007551.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare