Se Incarca...
SKU
2540242
Vanatorii de comori Volum 3 Secretul orasului interzis - James Patterson si Chris Grabenstein este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Vanatorii de comori Volum 3 Secretul orasului interzis - James Patterson si Chris Grabenstein

Cel de-al treilea volum al seriei, Secretele Orasului Interzis, ii conduce pe copii intr-o noua calatorie nemaipomenita prin Europa si Asia!
44,99Lei 16,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Vanatorii de comori, Bick si Beck Kidd trebuie sa recupereze unele dintre cele mai pretioase artefacte din istorie, pentru a-si salva mama, rapita de o banda de pirati fara scrupule. De data aceasta, copiii trebuie sa ajunga in China, in incercarea disperata de a gasi suficient de repede indiciile salvatoare, intr-o cursa contra cronometru pentru a descoperi secretele bine pazite ale Orasului Interzis. Vor reusi ei sa fie mereu cu un pas inaintea raufacatorilor? Editura: Corint Junior. Anul aparitiei: 2015. Tip coperta: cartonata. Format: 210 x 140. Numar pagini: 429. ISBN: 978-973-128-673-0.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare