Se Incarca...
SKU
2601642
Wembley London dry gin 40% alcool 0.7 l si 2 pahare este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Wembley London dry gin 40% alcool 0.7 l si 2 pahare

Wembley London Dry Gin este un sortiment clasic, ideal pentru a fi savurat in faimosul gin tonic sau in orice cocktail pe baza de gin.
66,90Lei 56,90Lei
81,29Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Buchetul etaleaza un profil aromatic armonios, gandit in jurul notelor de ienupar, condimente si plante aromatice. Sortimentul produs dupa o reteta autentic englezeasca si obtinut prin redistilarea alcoolului etilic in alambic traditional este unul premiat si ca orice bautura fina, merita savurat in pahare personalizate highball, special create pentru servirea mixurilor cu gin. Miros: note proaspete de ienupar, coaja de lime, anason stelat, coriandru si piper negru. Gust: bogat si vibrant, dominat de ienupar, coaja de portocala, angelica si un pic de tarhon. Finish: mediu-lung, cu accente fine de lemn dulce.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare