Se Incarca...
SKU
2477404
4Pet Verde de malachit 30ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

4Pet Verde de malachit 30ml

Verde de malachit, indicat in boli parazitare, protozooze: gris (boala punctelor albe), costiaza,trichodiniaza, dactilogyraza si in micoze: saporlegniaza (mucegaiul pestilor).
9,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Bai de lunga durata (3-4 zile):30-40 picaturi la 10 litri de apa (direct in acvariu) urmat de improspatarea partiala a apei. Bai de scurta durata (20-30 minute):30-40 picaturi la 1 litru de apa intr-un vas separat. A se pastra la temperatura camerei (15-25?C)! A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok