Se Incarca...
SKU
2682231
A fost odata un alfabet - Oliver Jeffers este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

A fost odata un alfabet - Oliver Jeffers

Daca din cuvinte se fac povesti si din litere se fac cuvinte, inseamna ca povestile se fac din litere. In aceasta menajerie avem povesti facute din cuvinte, pentru (aproape) toate literele.
34,34Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

De la astronaut la zepelin, acesta nu este un abecedar ca toate celelalte. Minipovestile colorate si amuzante sunt perfecte pentru micii cititori. Produs publicat de Grupul Editorial Art in 2020. Tip coperta: cartonata. Format: 285 x 210. Numar pagini: 104. ISBN: 978-606-788-836-2.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok