Se Incarca...
SKU
1638167
Absolut Blue Vodca 40% 0.5 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Absolut Blue Vodca 40% 0.5 l

Absolut este produs in Ahus, acesta fiind si locul In care se cultiva graul folosit pentru fabricarea acestei bauturi.
55,29Lei
110,58Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Si intrucat felul In care se prepara Absolut nu se va schimba, nici adevaratul gust al vodcii nu se va schimba. Absolut Vodka este un sortiment obtinut in intregime din ingrediente naturale de cea mai buna calitate si spre deosebire de alte sortimente de vodca, nu contine zahar adaugat. Tip produs: bautura alcoolica. Tip produs: vodca. 40% volum alcool. Culoare: incolor. Tara de origine: Suedia.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa demineralizata, alcool etilic de origine agricola.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok