Se Incarca...
SKU
2599679
Ace Ultra Floral Perfume spray cu spuma 700 ml + Ace Ultra Power Gel inalbitor si detergent 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ace Ultra Floral Perfume spray cu spuma 700 ml + Ace Ultra Power Gel inalbitor si detergent 750 ml

Spray ce are in compozitie inalbitor si degresant, datorita spumei dense ofera eficienta si precizie pe suprafetele mici si rufele albe. Datorita formulei cu clor si detergent, Ace Power Gel ofera o igiena profunda si un alb stralucitor.
22,52Lei
30,03Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Elimina petele dificile, asigura o igiena profunda a casei si, totodata, este o solutie ideala pentru indepartarea mucegaiului, eliberand o placuta aroma florala in incapere. Datorita formulei pe baza de clor, elimina chiar si murdaria invizibila. Igienizare si curatare profunda. Precizie in utilizare, fara stropi. Sigur de folosit pe haine albe. Forma speciala a sticlei, permite accesul in zonele inguste si greau accesibile, cum ar fi marginea vasului de toaleta. Formula pe baza de clor, indeparteaza chiar si murdaria invizibila. Igienizeaza suprafetele si ofera un alb stralucitor. Usor de utilizat datorita consistentei, sub forma de gel. Parfum placut, floral. Mod de utilizare: Pentru pardoseli si suprafete mari: Se dilueaza 120 ml de Ace Ultra Power Gel in 5 de apa, apoi se clateste suprafata. Pentru curatarea carpelor si buretilor de vase, se adauga/se dilueaza 60 ml de Ace Ultra Power Gel in jumatate de galeata de apa. Vasul de toaleta: Aplicati produsul pe intreaga suprafata a toaletei incepand de la marginea interioara. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se lasa sa actioneze 5 minute. Precautii: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa Ia indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul, si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok