Se Incarca...
SKU
2731906
Ace Ultra Power Gel inalbitor squeeze fresh 1l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ace Ultra Power Gel inalbitor squeeze fresh 1l

Solutie ce ajuta la indepartarea mucegaiului si a grasimi.
12,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Murdarie normala fara clatire: diluati 1 pahar de Ace in 5 l de apa. Murdarie persistenta cu clatire: aplicati Ace direct pe murdarie. Atentie! Poate fi corosiv pentru metale. Provoaca iritarea pielii. Provoaca iritarea grava a ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. a nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra numai in ambalajul original. In caz de contact cu pielea spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista consultati un medic. In caz de inghitire: sunati imediat la un Centru de Informare Toxicologica sau medic. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipientul sau etichgeta produsului. Aruncati continutul si recipientul la punctele de colectare a deseurilor periculoase sau speciale in conformitate cu reglementarile locale, nationale. A nu se folosi cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase. Sfaturi pentru utilizarea in siguranta: Produsul este ideal pentru toate suprafetele neporoase din casa, precum podele, corpuri sanitare si suprafete din bucatarie. Nu utilizati pe material precum cupru, alama, aluminiu si pe suprafete poroase precum marmura si lemnul. Produsul nu este potrivit pentru lana, matase si articole de imbracaminte colorate. In cazul articolelor de imbracaminte albe cu modele colorate, verificati rezistenta culorilor la inalbire testand produsul diluat pe o parte invizibila a tesaturii. A se pastra in recuipientul original. Expira la 18 luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok