Se Incarca...
SKU
2659110
ACE WC odorizant de toaleta flori de eucalipt 96 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

ACE WC odorizant de toaleta flori de eucalipt 96 g

Multumita compozitiei sale cu spuma activa, ACE WC ofera o igiena si un parfum continuu la fiecare utilizare.
12,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Datorita formulei anti-calcar, indeparteaza si previne depunerea calcarului pe vasul de toaleta in plus ACE WC flori de eucalipt, datorita compozitiei sale cu clor albeste suprafetele si indeparteaza murdaria invizibila la fiecare utilizare. Indeparteaza calcarul. Spuma activa pentru protectie indelungata pana la 250 jeturi de apa. Igienizeaza si indeparteaza murdaria invizibila. Parfum indelungat de flori de eucalipt. Ofera stralucire vasului de toaleta. Contine clor pentru o igiena profunda.
>30% agenti tensioactivi anionici, <5% agenti tensioactivi neionici, <5% inalbitori pe baza de clor, parfumuri (Limonene), conservanti (Benzisothiazolinone).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok