Se Incarca...
SKU
2725491
Acty Mask superfruit Masca hidrogel ochi antiage portocala si mango 1 bucata este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Acty Mask superfruit Masca hidrogel ochi antiage portocala si mango 1 bucata

Masca cu hidrogel pentru conturul ochilor cu efect anti-age.
5,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Un produs inovativ fabricat prin tehnologia DermoScience Cryo Effect, hydrogel special care contine acid hyaluronic cu 3 mase moleculare diferite, suc de portocale, extract de mango, vitamina E si coenzyma Q10, care ofera conturului ochilor un tratament estetic, relaxant, anti-age. Suportul special micro perforat permite transpiratia si schimbul termic cutanat, care amplifica efectul cryo al gelului. Nu necesita clatire, practice si usor de folosit. Datorita formei anatomice, se adapteaza fizionomiei fetei. Instructiuni de utilizare: 1. Curatati si uscati cu grija tenul. 2.Pentru intensificarea efectului, lasati produsul la frigider pentru 10/15 minute, inainte de aplicare. 3. Inlaturati masca din ambalaj si inlaturati filmul protector avand grija sa nu atingeti gelul. 4. Aplicati masca pe fata, apasand delicat astfel incat sa adere mai bine pe piele. 5. Lasati sa actioneze 15/25 de minute, apoi inlaturati usor. 6. In cazul in care raman reziduri, masati cu varful degetelor pana la absortia totala a produsului. Produs de unica folosinta. Testat dermatologic. Atentionari: A nu se folosi la persoanele sub 12 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati utilizarea produsului pe pielea inflamata, iritata, sensibila sau alergica la oricare dintre ingredientele produsului. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa. Produsul trebuie pastrat in ambalajul original si aplicat imediat dupa deschiderea plicului. A se depozita in locuri uscate si racoroase, la adapost de surse directe de caldura (temperature sub 40 grade). A se folosi de preferabil inainte de data mentionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare