Se Incarca...
SKU
2612458
Agricola Mozzarella Sticks 180 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Agricola Mozzarella Sticks 180 g

Produs pregatit, congelat rapid.
14,99Lei
83,28Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de preparare: (fara decogelare prealabila): se incalzesc direct in cuptor, fara ulei. Deschde ambalajul pune continutul intr-o tava sau o folie de silicon. Introdu tava, folia de silicon in cuptor clasic, la temperatura de 150 grade Celsius si dupa circa de 10 minute e gata. Atentie: Timpul de pregatire difera in functie de aparatura de bucatarie si de numarul de bucati. Produsul trebuie preparat imediat dupa intreruperea temperaturii de pastrare. Conditii de depozitare: A se pastra la minim (-18 grade Celsius). Conditii de pastrare la consumator: -18 grade Celsius, -12 grade Celsius 1 luna, -6 grade Celsius 1 saptamana, in frigider 24 ore. Produs tratat termic, congelat rapid. A nu se recongela dupa decongelare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok