Se Incarca...
SKU
1791979
Agricola Salam ambasador la kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 0.6

Agricola Salam ambasador la kg

Produs din carne crud uscat afumat cu lemn de esenta tare.
78,89Lei
Kg
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: Temperatura +2-+14 grade Celsius, umiditate max 75%.
Specificatie
IngredienteCarne porc, slanina, carne de vita, sare, corector de aciditate:glucono-delta-lactona, condimente, dextrona, antioxidant: acid ascorbic, potentiator de aroma glutamat monosodic, guanilatdisodic, inozinat, disodic, arome, lactoza, conservant: nitrit de sodiu, coloranti: carmin.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok