Se Incarca...
SKU
2082668
Agro Keramzit 8-16mm 1L este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Agro Keramzit 8-16mm 1L

Granule de argile cu suprafata modificata. Argila expandata este utilizata pentru acoperire decorativa la suprafata vaselor plantelor de apartament.
8,99Lei
8,99Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In cazul cactusilor si suculentelor poate fi folosit ca un strat de drenare pentru a preveni putrezirea radacinilor. Indrumari cu privire la protectia muncii si ocrotirea sanatatii: Este necesar de a se pastra principiile igienei personale si a protectiei muncii. Indrumari de inmagazinare: Produsul se va depozita in locuri uscate si aerisite, in ambalajul propriu nedeteriorat. Se va pastra in locuri unde copii nu au acces. Modalitatea de lichidare a mbalajelor : ambalajele se vor livra centrelor specializate de reciclare a materiilor prime.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok