Se Incarca...
SKU
2145408
Air Wick Freshmatic Max odorizant magnolie 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Air Wick Freshmatic Max odorizant magnolie 250 ml

Capteaza prospetimea de florilor de magnolie si dureaza pana la 60 de zile de parfum, utilizata la intervale de 36 de minute.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
19,50Lei 18,26Lei
73,04Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Inaintea introducerii rezervei in aparat, verificati ca butonul de reglare a intensitatii parfumului sa fie potrivit pe pozitia 0. Indepartati aparatul de fata dumneavoastra de fiecare data cand manevrati aparatul. In momentul activarii, aparatul va pulveriza automat spray-ul dupa 15 secunde. Din motive de siguranta, cititi cu atentie si instructiunile de folosire ale aparatului Freshmatic. Nu pulverizati direct pe mancare, materiale sau suprafete. In cazul contactului cu suprafete, stergeti imediat cu o carpa umeda. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare