Se Incarca...
SKU
2685763
Ajax Detergent lichid antibacterian pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor 1l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ajax Detergent lichid antibacterian pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor 1l

Detergentul lichid antibacterian pentru suprafete Ajax Disinfectant ofera o dezinfectare in profunzime, eliminand 99,99% dintre bacterii.
11,49Lei 8,08Lei
8,08Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergentul lichid pentru suprafete nu contine clor si indeparteaza rapid grasimea, lasand suprafetele curate si stralucitoare. Obtine o casa curata si sclipitoare folosind detergentul lichid antibacterian pentru suprafete Ajax Disinfectant. Detergentul lichid elimina 99,99% dintre bacterii, lasand suprafetele curate. Detergentul lichid indeparteaza cu usurinta grasimea, nu contine clor, si este ambalat in mod responsabil, ambalajul sau fiind fabricat din plastic 100% reciclat. Folositi produsele dezinfectante in conditii de siguranta. Cititi intotdeauna informatiile de pe eticheta produsului inainte de utilizare. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare